Wednesday, 28 March 2012

~ JuSt SiMpLe ! I`M sOrRy ! ~ ★‿★


Firstly,Cik Ah nak gtaw awai2..Cik Ah suka hijaw..sbb tu byk warna hijaw kt dalam blog ni..hee..sambey2 berblogwalking kita boley exercise mata kita.. ~ hee..*FACT*.Paihtu nak gtaw blog MY STARRY RAINBOW ni memang SIMPLE ja..wat saja2 + tataw sangat wat blog lawa2 ni..*malu* ~ jangan kata apa la na..
ni ja Cik Ah mampu..sob sob ;( 
Btw Cik Ah wat apa yang Cik Ah mampu ja..Hakikatnya Cik Ah bahagia walaupon blog ni ta cantek mcm oqang len..ALHAMDULILLAH ! ~ 
*hidup biaq happy!ahaks!* ;D

   
Kamsahamnida!  ;D
  



~ HeY sI cUtEy ! ~ ★‿★




HOLLA SI CUTEY !! ~ DOODLE IN THE HOUSE !! ~ Hee..Sekarang ni Cik Ah suka sangat2 kat DOODLE MUSLIMAH !! ~ Cute Miut Gitu! Qasa cam happy ja bila tengok doodle2 nie..
tapi Cik Ah xqeti lukih..waa..teqingin sangat..
*tangan cik ah keqaih*..dari dulu sampai sekarang..xpenah menjadi jadi pon lukih..ahaks! Comey kan2? ~ ;D
Tambah2 kalau warna hijaw plak..hee..
green 4 ever ! muehe.. ~ ;D

   
Kamsahamnida!  ;D
  


Monday, 26 March 2012

~ CiNtA bUaT eMeLda ! ~ ★‿★








    
Pelakon2 Cinta Buat Emelda ; 
--> Fizo Omar
--> Almy Nadia
--> Mia Sara
--> Diana Amir
--> Amran Ismail
--> Mustapha Kamal
--> Aida Khalida
--> Erry Putra
--> Nuremy Ramli

~ time tengok iklan qasa mcm best ja cita ni..qasa nak tengok time episod 1..try la tengok..memang best cita ni..comey..tambah2 ada suma pelakon yang Cik Ah minat..suma oke! tu salah satu faktor Cik Ah melekat kat tv cita Cinta Buat Emelda..muehe..nampak natural ja depa belakon..hehe..dengan mesej yang sangat baek tok suma generasi..bagoih2! Cita cm nie la yang kita nak kan..muehe..mcm la pndai sgt kan bab2 ni..hehe..nie cuma pandangan Cik Ah saja..ikut citarasa masing2..tapi cita nie memang Cik Ah suka! Like3 ! lepaih ni memang xtggai cita ni..memang terbaeekk la cita ni ! Thumbs up !
Good Job ! ;D

           

   
Kamsahamnida!  ;D
  



Boucing Multi-Colored Bow Tie RibbonBoucing Multi-Colored Bow Tie RibbonBoucing Multi-Colored Bow Tie RibbonBoucing Multi-Colored Bow Tie RibbonBoucing Multi-Colored Bow Tie RibbonBoucing Multi-Colored Bow Tie RibbonCute Polka Dotted Rainbow Bow Tie Ribbon