Wednesday, 13 February 2013

~ BiG GiVeAwAy By CiKgU FiZi, FiZgRaPhIc, EmAsPuTiH, DuNiAsHiDa & AiMaNcOoL ! ~ ★‿★



Big Giveaway By Cikgu Fizi, Fizgraphic.com, AimanCool.com, Kisahemasputih.com & Duniashida.com 


Qasanya lama dah tak join give away ngan segmen. Memandangkan sekarang tengah cuti, qinie join balek give away. Qamai yang ingat, join give away semata-mata nak dapat hadiah. Kalau someone pikiaq macam tue, bila tak dak rezeki nak dapat hadiah, mula lah someone tue frust. Sebab tue, bila join apa-apa giveaway atau segmen, jangan pikiaq hadiah saja. Hehe. Hadiah tue anggap macam rezeki. Kalau ada rezeki kita nak dapat hadiah, dapat la hadiah giveaway. Kalau tak dak rezeki, pikiaq positif oke? Tamaw sedeh-sedeh ;)

Kali nie, join segmen gabungan 5 blogger yang superb pulak. Patotla depa boh nama giveaway nie Big Giveaway. Rupa-rupanya sebab depa begabungg dan meletupp !! * Ala-ala Adam dan Stacy. Ahaks. Selamat berblogwalking sahabat ! Ukhuwah Fillah ;)

Tagged to 


* May Allah Bless Us :)


   
Kamsahamnida!  ;D
  





1 comment:

  1. Salam..gud luck ya.. saya pon join segmen ni jugak :) http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete

Boucing Multi-Colored Bow Tie RibbonBoucing Multi-Colored Bow Tie RibbonBoucing Multi-Colored Bow Tie RibbonBoucing Multi-Colored Bow Tie RibbonBoucing Multi-Colored Bow Tie RibbonBoucing Multi-Colored Bow Tie RibbonCute Polka Dotted Rainbow Bow Tie Ribbon